Saturday, April 02, 2005

μμμμμμμμμμμμ.....

Everything which exists is composed of energy. Though it may look solid, it is in fact a pattern of energy held intact by Vibration and Frequency. Affected by experience, each thing develops its? own special character and attributes, which it carries forward.

Θεωρία του χάους. Μια πεταλούδα πέταξε απότομα ξυστά απο τον λαιμό μου, μου σκασε ένα φιλί κλεφτά κι άλλαξε την σκέψη μου, ακύρωσε την ρότα μου. Με τη δόνηση των φτερών της στη δική της μοναδική συχνότητα.Έχω μασήσει κανονικά και μ΄αρέσει. Η αβάσταχτη ελαφρότητα μιας πεταλούδας.

2 Comments:

Διαβάζεις ένα Blog και ως επακόλουθο, στο αντιδιαμετρικό σημείο αυτής της σφαίρας, 281010 δευτερόλεπτα αργότερα θα γίνει η σύλληψη ενός ξένου μωρού με τα χαρακτηριστικά σου.
Ή, διαβάζοντας ένα Blog, αφαιρείσαι για λίγο και την ξεχνάς για 10 δεύτερα.
Θαύματα ίσης απιθανότητας, των οποίων τους μηχανισμούς πραγμάτωσης ποτέ δεν θα κατανοήσουμε.
commented by Blogger QarcQ, 12:22 pm  
Και κάπου στο ενδιάμεσο διαπράττεις το ανούσιο και ανόητο, σχεδόν μωρουδίστικο, λάθος να πιστέψεις μέσα σου οτι το οινόπνευμα αυτή τη φορά θα καταφέρει να σε πάει εκεί που φαντάζει απίθανο να βρεθείς, αλλά το θέλεις με τη δύναμη όλων των κυττάρων σου...για να ξαναγυρίσεις τελικά στο ίδιο κι απαράλλαχτο σημείο, εκείνο στο οποίο δεν υπάρχει χωροχρόνος, δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός λήθης, παρά μόνο εικόνες.Δικές σου εικόνες σαν προβολή βίντεο. Και δεν μπορείς να πατήσεις το γαμημένο το στοπ. Είναι ανάγκη.
φιλί, σε νιώθω τόσο πολύ.
commented by Blogger discolata, 6:50 pm  

Add a comment

Site Information ++

Best viewed: Mozilla Firefox. COmpatible with: Netscape, IE5+, Firefox.
No Javascript.